ADHD experiment – Succesvol in Balans Academie
Auteursrecht: ulochka / 123RF Stockfoto

Gezocht: kinderen 8-12 jaar met ADHD

Ben jij in voor een 100% natuurlijke oplossing om de drukte in het hoofd van jouw kind te stoppen? Lees dan vooral even verder!

Een groot probleem bij ADHD is vaak dat deze kinderen ’s avonds heel moeilijk in slaap vallen, omdat ze zo druk zijn in hun hoofd en de dag moeilijk los kunnen laten.

Wij, Anne en Sandra, zijn ervaren Holistisch Therapeuten die puur door onze handen op het hoofd te leggen, een hoofd tot rust kunnen laten komen. We stellen onszelf graag even voor:

 Sandra van Lenthe 

Rust in je hoofd coach en Reiki trainer

quote-left

Ik ben Sandra van Lenthe, eigenaresse van Succesvol in Balans.


Naast echtgenote en moeder van drie fantastische kinderen, ben ik Rust in je hoofd coach en Reiki Trainer.


Mijn kinderen van 8, 11 en 13 jaar kunnen ook heel druk zijn in hun hoofd. Ze hebben het niet van een vreemde, wat ik was vroeger ook echt een stresskip en piekerkoningin.


Ik ben zo blij dat ik geleerd heb de rust in mijzelf te hervinden en dankzij mijn kennis en ervaring kan ik ook mijn kinderen goed helpen om hun hoofd tot rust te brengen. 


Tijdens dit experiment wil ik je daar graag meer over vertellen en jouw kind laten ervaren, hoe heerlijk het is als je hoofd ontspant.

 Anne van Omme

Holistisch Kindertherapeut

quote-left

Mijn naam is Anne van Omme en ik ben opgeleid tot Hbo Holistisch Therapeute.
Ik ben woonachtig in Lichtenvoorde.

Herken je dit bij je kind?
Neerslachtig, onzeker, faalangstig, boosheid, huilbuien, apathisch gedrag, sociaal emotionele problemen, slapeloosheid?
Dan kan ik helpen de (verschillende) oorzaken te achterhalen en er samen met het kind aan te werken. Zodat de “last” er vanaf wordt gehaald en het kind zodoende steviger en zelfverzekerder in het leven staat.

De eerste onzekerheden ontstaan op jonge leeftijd. Daarom is deze vorm van therapie een zeer geschikte manier om kinderen mee te behandelen.
Ik werk met verschillende methodieken, afgestemd op jouw hulpvraag.


In mijn Praktijk Bloei coach en behandel ik kinderen tm 18 jaar op lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. .

19 mei 2018: ADH-Nee experiment

Wij willen je tips geven om het hoofd van jouw kind tot rust te brengen en om hem/haar te laten ervaren hoe fijn het is als wij onze handen op het hoofd leggen en het hoofd volledig ontspant. 

Als je kind enthousiast is over onze behandeling, dan vertellen we je graag hoe jij dit ook kunt leren én bestaat er de mogelijkheid om aanvullende sessies te boeken om nog meer te leren over tot rust komen zonder medicatie.

Deelname aan het experiment is helemaal gratis. 

Het programma duurt totaal circa 1 uur tot maximaal 1,5 uur en ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst met thee, limonade en koekjes
  • We vertellen je wie we zijn, wat we doen en hoe jij als ouder zelf kinderen met ADHD kunt helpen
  • We geven jouw kind ook een aantal tips om zelf meer rust te ervaren
  • We laten jouw kind ervaren hoe onze handen hun hoofd tot rust kan komen. Het is een mini behandeling van maximaal 10 minuten en 1 ouder mag erbij blijven

Per groep kunnen maximaal 6 kinderen + 1 ouder per kind deelnemen.

Je kunt kiezen uit aanvang om 09.30 uur, 11.30 uur of 14.00 uur.

Omdat we beperkt plaats beschikbaar hebben, rekenen wij wel op je komst als je hebt aangemeld. We rekenen een no show fee van 25 Euro als je last minute (binnen 24 uur) afzegt of niet op komt dagen.

Meld je nu aan via deze link en ervaar hoe je op 100% natuurlijk wijze de drukte in het hoofd van je kind kunt stoppen: