Jouw e-Book is onderweg

Yesss, het e-Book met 3 tips voor meer Rust in je hoofd is naar je onderweg!

Mocht je deze binnen een uur niet in je mailbox hebben, check dan ook even voor de zekerheid je spambox. Het kan handig zijn om mijn emailadres toe te voegen aan jouw veilige contacten, dan weet je zeker dat je geen tips mist.

In de tussentijd wil ik je graag iets unieks onder je aandacht brengen... Stel je voor dat je in 8 dagen van stress naar rust zou kunnen gaan, hoe zou dat voor je zijn? Ik vertel je hieronder meer! 

IN 8 DAGEN VAN STRESS NAAR RUST

Voelt jouw leven als druk?
Heb je het gevoel dat je jezelf voorbij rent?
Bungel je zelf ergens onderaan de prioriteitenlijst en is de balans zoek?

Als je op minstens 1 van bovenstaande vragen JA hebt kunnen beantwoorden, dan wil ik je graag helpen voor verandering en meer rust te zorgen. Want stress kan veel nare gevolgen hebben. 

Ik heb 8 essentiële sleutels verzameld in een online training, om ervoor te zorgen dat je stress klachten verminderen en dat je meer keuzes vanuit je hart kunt gaan maken. 

Als je elke dag 1 sleutel volgt, dan zie je met 8 dagen resultaat!

Elke sleutel wordt uitgelegd in een video van circa 5 minuten. Je ontvangt er een e-book bij zodat je alles op je gemak na kunt lezen, maar ook korte opdrachten om daadwerkelijk met de sleutel aan de slag te gaan.

Met deze dagelijkse inspiratie kun je snel en efficiënt verandering bereiken!

Als je toe bent aan meer verdieping dan is er van elke sleutel een aanvullende inspiratie video. Voor elke sleutel is er een opname van een Q&A waarin ik vragen beantwoord en daarmee veel extra inzichten deel. Deze video's duren tussen de 30 en 50 minuten en hebben een waarde van ruim 200 Euro!  

Je krijgt onbeperkt toegang, dus wanneer jij toe bent aan verdieping kun je de extra video's bekijken. Zo kun je blijven leren en groeien, ook na 8 dagen! 

Wat levert deze training je op?

Meer RUST! Deze training zal een echte eye-opener zijn. Je leert hoe je heel eenvoudig meer rust in je leven aan kunt brengen. Het is zo makkelijk als je maar weet HOE! Ik kan je de hoe leren! Ik ga je helpen, inspireren en motiveren.

Als ex piekerkoningin en stresskip, weet ik hoe het is om niet lekker in je vel te zitten. Ik liep constant tegen mijzelf aan. Nu weet ik hoe dit omgedraaid kan worden. Mijn leven is zó ontzettend veranderd en dat gun ik jou ook! 

Ik heb inmiddels honderden vrouwen met succes gecoacht en getraind. De belangrijkste sleutels voor verandering zitten in deze training. 

NU OF NOOIT AANBOD

Deze training heb ik twee keer live gegeven. De deelnemers waren razend enthousiast! Lees een greep uit de enthousiaste reacties hieronder:

De cursus is verder nergens op mijn website te koop. Jij krijgt NU de kans toegang tot deze exclusieve cursus te krijgen. Je krijgt toegang tot alle video's en werkboeken van de 8 sleutels om van stress naar rust te gaan.

Let op: Als je dit tabblad weg klikt, zul je deze aanbieding nergens meer kunnen vinden! 

Ter vergelijking... Voor een 1-op-1 live consult van 50 minuten betaal je 80 Euro. Voor 1 keer 1 consult.
In de sportschool train je voor conditie. Ik train je om balans en rust in je hoofd te krijgen. Echter, goedkoper dan een sportschoolabonnement!

Koop nu jouw ticket

ADVIESPRIJS 149 EURO

Je bespaart ruim 70%

NU € 37,- 

INHOUD

  • 8 basisvideo's met uitleg over de sleutel
  • 8 werkboeken
  • 8 uitgebreide inspiratie video's

Als je het tabblad sluit is de aanbieding definitief verlopen!

Ter vergelijking... Voor een 1-op-1 live consult van 50 minuten betaal je 80 Euro. Voor 1 keer 1 consult.
In de sportschool train je voor conditie. Ik train je om balans en rust in je hoofd te krijgen. Echter, goedkoper dan een sportschoolabonnement!

Veel gestelde vragen

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Hoe lang heb ik toegang?

Hoe krijg ik toegang tot de modules?

Koop nu jouw ticket

Ter vergelijking... Voor een 1-op-1 live consult van 50 minuten betaal je 80 Euro. Voor 1 keer 1 consult.
In de sportschool train je voor conditie. Ik train je om balans en rust in je hoofd te krijgen. Echter, goedkoper dan een sportschoolabonnement!