Persoonlijk Leiderschap online training – Succesvol in Balans Academie
  • Home >>

❤️ Rust in je hoofd & meer energie❤️

Persoonlijk Leiderschap

Onrust en een gevoel van machteloosheid kunnen zo frustrerend zijn. Alles overkomt je. Het lijkt wel of alle ellende altijd op jouw bordje terecht komt. Je hebt er zo genoeg van dat dingen jou overkomen, je zou zo graag een andere realiteit hebben.  

In dit pakket leer je een nieuwe manier van denken en leven die zorg voor persoonlijk leiderschap. 

Persoonlijk leiderschap neemt je in 6 weken stap voor stap mee naar een nieuwe manier van denken en een nieuwe manier van leven.

Persoonlijk leiderschap bepaalt hoe je leven eruit ziet. Het heeft invloed op je relaties, op je werk, op je geluk, op je financiën, op alles! 

Ben jij er klaar voor om te ontdekken wie je werkelijk kunt zijn, om jouw mooiste leven te creëren?

Kies je ervoor slachtoffer of leider van het leven te zijn?

Als je hoopt op een magische pil of een toverstaf, dan is dit programma niet geschikt voor jou. Voor andere resultaten zijn echt andere acties nodig. Als je wilt dat er iets verandert dan zul je in actie moeten komen!

Als jij open staat voor nieuwe inzichten, voor nieuwe acties, als je écht klaar bent voor een volgende stap in je leven, lees dan vooral verder!

Persoonlijk leiderschap neemt je mee naar transformatie in 6 modules:

Module 1: Verantwoordelijkheid nemen

"Ja maar hij", "ja maar zij", "ja maar de omstandigheden". Er zijn altijd mogelijkheden om de verantwoordelijkheid buiten jezelf te leggen. Alleen dat maakt je ook enorm machteloos, je wordt een slachtoffer. 

Als je ervoor kies verantwoordelijkheid te nemen, altijd en overal, dan stap je in de regie. Dan stap je in het leiderschap. 

In deze les laat ik je zien hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen en laat ik je zien wat er kan veranderen als je deze keuze maakt. Als je kiest voortaan de leider te zijn van je leven.

-De video duurt 37 minuten -
BONUS: Ho'oponopono loslaat techniek twv 49 Euro

Module 2: Dankbaarheid

Hoe kun je verlangen, vragen om meer, als je niet tevreden bent met wat je hebt? We willen altijd meer, een groter huis, een mooiere auto, leukere vrienden, meer liefde, meer waardering, meer, meer, meer....

Wat is er allemaal wel in je leven om dankbaar voor te zijn? Voel je die dankbaarheid? Toon je die dankbaarheid? 

Ga op zoek naar de wonderen in je leven met deze les.

-De video duurt 13 minuten -
BONUS: dankbaarheidsdagboek

Module 3: Verhoog je energieniveau

ALLES is energie. Je lichaam bestaat uit energie, je gedachten bestaan uit energie, alles om je heen bestaat uit energie.

Hoe hoger jouw energieniveau is, hoe meer rust je zult ervaren en hoe fijner je leven is. Voor een droomleven is een hoog energieniveau super belangrijk.

Voor een ideaal energie niveau is de energiedriehoek super belangrijk: Mindset, slaap / beweging, voeding.

Over deze drie aspecten vertel ik je van alles in deze les. Tips, inzichten en ACTIE!

-De video duurt 44 minuten -
+ BONUS: MIR methode twv 39 Euro

Module 4: Ochtendrituelen

Wat hebben Oprah Winfrey, Anthony Robbins, Louise Hay en Gabrielle Bernstein met elkaar gemeen?

Ze hebben allemaal een krachtig ochtendritueel! Elke ochtend nemen ze bewust de tijd om hun dag en het leven dat ze wensen te creëren. Op deze manier halen ze alles uit hun leven!

Vraag jij jezelf ook wel eens af: “Hoe komt het dat de 1 wel succesvol is en de ander niet? Waar ligt dit aan? “

Ik vind het mega interessant om daar naar te kijken, om daar van te leren, om te ontdekken wat zij anders doen! Succes en geluk hebben NIETS te maken heeft met toeval. Je creëert het zelf! Je kunt jezelf programmeren voor succes!

In deze les geef ik suggesties voor krachtige ochtendrituelen, zodat je zelf jouw rituelen kunt gaan ontwikkelen. Zodat jouw leven ook kan veranderen, zodat jij ook alles eruit kunt gaan halen wat erin zit!

-De video duurt 25 minuten -

Module 5: De energie van geld

Het taboe onderwerp in onze maatschappij: geld!

We doen vaak heel geheimzinnig over geld. Niemand mag weten hoeveel we precies verdienen, je vertelt niet hardop waar je het aan uit geeft. Tijdens onze opvoeding krijgen we al de nodige geldblokkades mee "geld groeit niet aan de boom", heb je vast ook wel eens gehoord?! 

Draait alles in het leven om geld of zou geld juist niet belangrijk moeten zijn? Hoe kom je aan deze overtuiging? En hoe kom je eraf?

In deze les laat ik je op een andere manier naar geld kijken. Nodig ik je uit om geld in je leven toe te laten. Om geld te gaan zien als liefdevolle energie die in overvloed door jou heen mag stromen.

-De video duurt 33 minuten -

Module 6: Communicatie

We horen elkaar wel, maar we luisteren niet....

Alles draait om communicatie. Communicatie in jezelf, je innerlijke dialoog. Communicatie met de mensen om je heen. 

We luisteren vaak om te antwoorden, niet om daadwerkelijk goed te luisteren en elkaar te begrijpen. Om zonder oordeel te horen wat de ander zegt.

Communicatie is zo mega belangrijk. Als je communicatie skills verbeteren, verandert er zo veel in jouw leven. Deze les leer ik je hoe je die technieken kunt verbeteren.

-De video duurt 39 minuten -

Auteursrecht: damedeeso / 123RF Stockfoto

Koop nu jouw ticket

Ter vergelijking... Voor een 1-op-1 live consult van 50 minuten betaal je 80 Euro. Voor 1 keer 1 consult.
In de sportschool train je voor conditie. Ik train je om balans en rust in je hoofd te krijgen. Echter, goedkoper dan een sportschoolabonnement!
Ter vergelijking... Voor een 1-op-1 live consult van 50 minuten betaal je 80 Euro. Voor 1 keer 1 consult.
In de sportschool train je voor conditie. Ik train je om balans en rust in je hoofd te krijgen. Echter, goedkoper dan een sportschoolabonnement!

Rust in je hoofd Specialist

Ik ben Sandra van Lenthe, Rust in je hoofd specialist en Reiki trainer.

Als ex-piekerkoningin en stresskip weet ik alles van druk in je hoofd zijn.

Stress, piekeren, faalangst, perfectionisme en hooggevoeligheid... ik was ervaringsdeskundige!

Mijn leven is écht veranderd dankzij de leerschool van onze kinderen én alle opleidingen die ik heb gevolgd. Ik ervaar nu rust in hectische perioden, kan dingen meer op zijn beloop laten en heb geleerd met mijn gevoeligheid om te gaan. Ik leef nu echt vanuit flow en ontspanning! Ik leef mijn passie: het trainen van anderen én reizen met onze kinderen.

In deze academie leer ik je heel graag hoe jij ook die rust in je hoofd kunt krijgen en leiding over je leven kunt nemen. 

ADVIESPRIJS 179 EURO

Je bespaart ruim 70%

NU € 49,- 

INHOUD

6 videolessen 

BONUS videoles: ontspannen omgaan met geld

BONUS:  dankbaarheidsdagboek

Aanbieding nog geldig gedurende:

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Ter vergelijking... Voor een 1-op-1 live consult van 50 minuten betaal je 80 Euro. Voor 1 keer 1 consult.
In de sportschool train je voor conditie. Ik train je om balans en rust in je hoofd te krijgen. Echter, goedkoper dan een sportschoolabonnement!

Ervaringen van anderen


De Rust in je hoofd Academie heeft mij geleerd om in de spiegel te kijken. Om het beste in mensen om mij heen te zien en in mijzelf. Leven in het hier en nu en zoekend naar mogelijkheden. Ik ervaar zoveel meer innerlijke rust. Sandra is voor mij DE coach. Enthousiast, open, eerlijk en daar als je haar nodig hebt. Het heeft mijn leven verrijkt.


Michelle


De Rust in je hoofd Academie heeft mij geholpen om anders naar dingen te kijken maar ook naar mezelf! Ik heb het gevoel dat ik weer op het goede spoor zit, ben positiever en zekerder van mijzelf.


Wendy


Ik heb geen seconde spijt gehad dat ik alle trainingen van de academie heb gekocht. Dankzij de enthousiaste en waardevolle inzichten van Sandra, en de spiegel die ze waar nodig even voor houdt, maak ik eindelijk de stappen die ik al zo lang wilde maar alleen niet wist te maken. Dank je wel Sandra!


Lizzy 

Veel gestelde vragen

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Wat is lifetime?

Hoe krijg ik toegang tot de modules?

Koop nu jouw ticket

Ter vergelijking... Voor een 1-op-1 live consult van 50 minuten betaal je 80 Euro. Voor 1 keer 1 consult.
In de sportschool train je voor conditie. Ik train je om balans en rust in je hoofd te krijgen. Echter, goedkoper dan een sportschoolabonnement!