Meer energie krijg je zo! – Succesvol in Balans Academie

Meer energie krijg je zo!

Je hebt energie gevers en energie nemers.

Als je lekker geslapen hebt dan is je batterij hopelijk volledig opgeladen. In de loop van de dag loopt die batterij leeg.

Hoe snel die batterij leeg loopt hangt van meerdere factoren af!

Met name veel (hoog)gevoelige mensen zetten aan alle kanten deurtjes (onbewust) open en lopen volledig leeg op alle prikkels en iedereen die iets van ze wil. Dan red je vaak het einde van de dag niet en voel je al snel je overvraagd en op den duur zelfs uitgeput.

Hoe drukker het in je hoofd is, hoe meer energie er naar je hoofd gaat. Je gaat hoog adem halen en loopt ook daar leeg qua energie. 

De oplossing is:

  • Beter aarden
  • Onder in je buik ademen
  • Jouw eigen energie goed leren kennen en beschermen

Reiki is voor mij een enorme hulp geweest in het Rust in mijn hoofd & Meer energie krijgen.

De Reiki energie zorgt er namelijk voor:

- dat je leert om beter bij jezelf te blijven
- doordat de energie in je lichaam beter gaat stromen, kun je overdag ook energie “bijtanken” door je energiekanaal open te zetten en de deurtjes die je energie weg laten lopen te sluiten (dit leer je tijdens de Reiki 1 cursus)
- je kunt je hoofd tot rust brengen door je handen erop te leggen en de energie te laten stromen
- je gaat beter slapen, waardoor je meer uitgerust en met een vollere batterij wakker wordt

Ik heb rust in mijn hoofd gekregen, ben beter gaan slapen en heb geleerd om mijzelf van frisse energie te voorzien. En dit is slechts het begin! Het heeft mij nog zo veel meer gebracht, mijn intuïtie is verbeterd, ik kan mijn kinderen helpen als ze pijn hebben, ik kan mijn eigen pijn laten verdwijnen enzovoort.

Reiki heeft mij meer gebracht dan ik ooit had durven dromen. Heb ik nooit twijfels gehad? Ja zeker wel! Ik vroeg mij af of het niet te zweverig voor mij was. Ik was bang dat ik het niet zou kunnen. Allemaal twijfels die ik nu tijdens de Reiki 1 cursus ook bij anderen terug zie. Het goede nieuws: er is nog nooit iemand de deur uit gegaan die het niet kon en jij gaat ook zeker NIET de eerste zijn 😉 

Je bestaat uit energie, dus het is niet eens mogelijk om het niet te kunnen. Net als je niet zomaar kunt stoppen met ademen. Je kunt even je adem inhouden, maar enig moment gaat je lichaam vanzelf uit reflex weer ademen. 

Zo kun je ook je energie niet UIT zetten. Je BENT energie. Het kan zijn dat je het nu niet waarneemt. Je kunt geleerd hebben om niet te voelen, of om zo min mogelijk te voelen (niet piepen maar doorgaan!). Toch is energie er altijd. De Reiki 1 cursus gaat je helpen om je meer bewust te worden van je energie. We gaan je energie nog krachtiger maken, zodat je het positief in kunt gaan zetten voor zelfheling en meer energie.

Ben je nieuwsgierig? Kom het zelf ervaren. Mijn man zie destijds “wat heb je te verliezen?” Dat was het zetje dat ik nodig had om mij aan te melden voor de Reiki 1 cursus. Jij kunt je nu aanmelden op: https://www.reiki123cursus.nl/reiki-1/

Liefs,