Ontdek de kennis van Atlantis – Succesvol in Balans Academie

Ontdek de kennis van Atlantis

Atlantis, het gezonken land circa 5.000 voor Christus.

De bewoners van Atlantis waren een heel wijs volk. Zij hadden geleerd van de tijd op Lemurië en gebruikten niet hun eigen licht lichamen, maar hun spirituele verbinding.

Zij beoefenden een soort van Reiki, zonder het die naam te geven. Ze konden helen, creëren en groeien, zonder hun eigen energie te gebruiken. Ze communiceerden met de bron en waren heel erg spiritueel.

Atlantis lag waarschijnlijk in de Atlantische Oceaan, mogelijk ook deels in de Middellandse zee zoals we die nu kennen.

De ondergang van Atlantis is veroorzaakt door ego… de Atlantiers vergaten met de tijd hun lichtlichamen en lieten hun ego de overhand nemen, wat geleid heeft tot een oorlog waarna het land gezonken is.

Veel Atlantiers zijn daadwerkelijk verdronken. Als je in een vorig leven verdronken bent op Atlantis, dan kan het zijn dat je in dit leven moeite hebt met zwemmen in zee/ water zonder dat je begrijpt waarom.

Het is nu tijd om de kennis van Lemurië en Atlantis samen te laten komen in de vijfde dimensie op Aarde. Er zijn nu heel veel lichtwerkers op aarde om hierbij te helpen.

Er zijn ontelbaar veel engelen, gidsen en opgestegen meesters die hun uiterste best doen vanuit de bron te helpen. Echter… zij mogen niets doen zonder dat erom gevraagd wordt.

De vrije wil is de basis van het leven op aarde. Daarom mag een gids niets uit zichzelf doen.

Het doel op aarde is om als ziel te groeien. Daar is dualiteit voor nodig en als je vragen hebt waarom er zo veel lijden is… ik vertrouw erop dat je alle antwoorden zult krijgen als je weer boven bent. Hoe meer je nu verbind met de bron, hoe meer antwoorden je nu al zult ontvangen.

Het doel van deze post is om je te helpen voelen wat jouw waarheid is, waar jouw verleden ligt. Misschien helpt dit je om puzzelstukjes op zijn plaats te laten vallen.

Liefs,