Volle maan ritueel – Succesvol in Balans Academie

Volle maan ritueel

Een volle maan ritueel helpt je om los te laten wat je niet meer dient én intenties te zetten voor de komende periode.

De maan is zo ontzettend krachtig. Op de hele wereld is de maan verantwoordelijk voor eb en vloed. Als de maan zo veel invloed op water heeft, is het niet verwonderlijk dat de maan ook veel invloed op mensen heeft. De mens bestaat immer voor een groot deel uit water!

Hoe gevoeliger je bent, hoe meer je de energie van de maan waar zult nemen.

Je kunt "last" hebben van de maan doordat je emotioneler bent, of slechter slaapt. Maar je kunt de energie van de volle maan ook positief inzetten. Je hebt juist meer energie met volle maan en een volle maan ritueel helpt je in je (spirituele) ontwikkelingsproces op aarde.

Een volle maan ritueel doe je bij voorkeur buiten, tijdens de nacht van de volle maan of de nacht ervoor of erna. Het ritueel staat uit 3 stappen.

STAP 1

Schrijf alles op wat je los zou willen laten. Dit mag gaan over emoties, oude pijn, verdriet, frustraties, oude patronen, enzovoort. Je begint je zin met "ik kies er nu voor om .... los te laten"

Je begraaft deze brief in de aarde, zodat de aarde deze kan transformeren. Of je verbrandt de brief (buiten) boven een vuurtje of een kaars. 

STAP 2

Dankbaarheid heeft de allerhoogste trilling op aarde. Keer nu naar binnen en voel waar je dankbaar voor bent. Voel het in je hele lichaam! 

Dankbaarheid zorgt ervoor dat er meer in je leven komt van waar je zo dankbaar voor bent. Dankbaarheid activeert op een hele krachtige manier de Wet van de Aantrekkingskracht.

STAP 3

Zet je intenties voor de komende periode. Schrijf al je verlangens, doelen en intenties op. Laat het maanlicht schijnen op jouw brief en vertrouw op de hulp van de maan en het universum. Misschien geeft je intuïtie je nu gelijk al aanwijzingen. Blijf ook de komende dagen open staan voor ingevingen en volg ze op. Het universum geeft je aanwijzingen om jouw verlangens te manifesteren!

Liefs,