Je gelooft in toeval of in de Wet van de Aantrekkingskracht – Succesvol in Balans Academie

Je gelooft in toeval of in de Wet van de Aantrekkingskracht

Je gelooft in toeval of in de Wet van de Aantrekkingskracht

Ergens geloofde ik altijd wel dat toeval niet bestaat, dat er meer is tussen hemel en aarde.

Tegelijk voelde het vaak ook wel als iets dat buiten mijn macht lag. Het is geen toeval, maar tegelijk ook iets waar ik geen invloed op had. Zowel in positieve zin (de wonderen) als in negatieve zin (tegenslag).

Herken je die gedachten en gevoelens? Voel jij ook dat er meer is, maar weet je ook niet precies hoe en wat?

Hoe meer ik mij ben gaan verdiepen in de Wet van Aantrekkingskracht, hoe meer ik ben gaan ontdekken dat we wel degelijk invloed hebben op ons geluk en ongeluk.

Invloed op geluk en ongeluk

Jouw diepste overtuigingen zullen altijd bevestigt worden in wat je overkomt. Ook hierbij geldt, zowel positief als negatief.

Dat roept vaak weerstand op, in elk geval wel bij mij.

Gedachten als “ik kies toch niet voor deze ziekte” of “ik kies er toch niet voor om mijn baan te verliezen” komen dan op. Je kunt zelf vast nog wel meer voorbeelden bedenken.

Dit gebeurt niet altijd op bewust niveau, we hebben onbewust ook heel veel overtuigingen die we uitzenden.

Een voorbeeld

Stel, je hoort dat er een ontslagronde aan komt bij het bedrijf waar je werkt.

Jij voelt diep van binnen de overtuiging dat je het niet waard bent om te blijven, dat anderen beter zijn dan jij. Dan creëer je niet bewust jouw ontslag, maar kun je dit wel aantrekken door de trillingsfrequentie die je onbewust uitzendt.

Dan is het dus super belangrijk om in jezelf te gaan geloven, uit te zenden dat ze wel gek zouden zijn om jou te laten gaan. Dat jij super waardevol bent voor het bedrijf. Ga erin geloven dat als dit het moment is voor een nieuwe uitdaging, je binnen no time een veel betere en leukere baan zult vinden.

Met deze frequentie zou het zomaar kunnen zijn dat jij straks kunt kiezen tussen je huidige baan houden of een nieuwe uitdaging. Dat iedereen jou graag wil hebben in zijn bedrijf.

Herken angsten

Hoe doe je dat, zorgen voor een betere frequentie zodat de Wet van de Aantrekkingskracht in jouw voordeel gaat werken?

Daarvoor is het belangrijk jouw demonen in de ogen te kijken. Ga je diepste gevoelens en overtuigingen onderzoeken én ga ze helen.

Omarm en transformeer

Voor mij werken de loslaat technieken daarvoor het beste. Juist door mijn gevoelens niet weg te willen duwen, maar ze te omarmen en mijn angst onder ogen te zien en te transformeren met EFT of Ho’oponopono.

20 redenen

Daardoor shift je jouw overtuigingen en is er ruimte voor een nieuwe overtuiging. Schrijf 20 redenen op waarom je de positieve kant mag gaan geloven. In het geval van de baan, schrijf 20 redenen op waarom ze wel gek zouden zijn om jou te laten gaan.

Visualisatie

Met dat gevoel kun je een mooie toekomst visualiseren. Visualisatie is heel krachtig om de Wet van de Aantrekkingskracht voor je te laten werken.

Het 4 stappenplan

Soms denken mensen dat positief denken een trucje is waarmee ze makkelijk kun leven leuker kunnen maken. Dat zou fijn zijn, maar het ligt iets gecompliceerder dan dat. Je zult de 4 stappen hiervoor eerst moeten doorlopen.

1) Herken jouw angsten en diepste gevoelens.
2) Omarm jouw angsten en gevoelens en transformeer ze.
3) Kies een nieuwe overtuiging en schrijf 20 redenen op waarom dit de waarheid mag zijn.
4) Visualiseer jouw gewenste toekomst.

Elke dag opnieuw. Niet eenmalig, elke dag opnieuw. Denk nu niet dat ik nooit meer tegen mijzelf aan loop. Juist wel! Zo vaak!

Doordat ik nu veel beter weet hoe het werkt, kan ik de Wet van de Aantrekkingskracht veel vaker voor mij laten werken. Ik gun dit jou ook! Dus ga aan de slag met deze tips en laat je verrassen.

Een wereld vol wonderen

Hoe meer ik hierop ben gaan letten, hoe meer ik mij bewust werd van de Wet van de Aantrekkingskracht, hoe meer ik het ook zie gebeuren.

Zowel voor mijzelf als de mensen om mij heen. We zijn wie we denken dat we zijn. We trekken aan wat we geloven. Positief en negatief. Wonderen en tegenslag.

Geloof ik dat ALLES aantrekkingskracht is. Nee, ik geloof ook dat we boven onze lessen gekozen hebben. Dat soms situaties op ons pad zullen komen, die bijdragen aan onze lessen.

Tegelijk hebben we wel een keuze in hoe we hier mee om gaan. Ik geloof in de steun van het universum en dat we keuze hebben in hoe we via de Wet van Aantrekkingskracht met de situatie om gaan.

Aan mijzelf gaan werken om meer geluk en wonderen in mijn leven te creëren is een keuze. Het geeft regie.

Sommige mensen voelen zich slachtoffer van het leven. Ik kies ervoor de regie te nemen, om te blijven leren en groeien als persoon.

Welke keuze maak jij?

Liefs,